Зареєструватися
» » KTM 1190 adventure
MotoRider.net.ua

KTM 1190 adventure

/

КТМ 1190 adventure - мотоцикл, створений австрійськими інженерами, є новинкою цього року. Оновлена модель попередника 1190 adventure, технічні характеристики якої перевершили всі очікування, має комплексне призначення. На цьому мотоциклі ви можете вирушати в далеку подорож. Завдяки вдосконаленій конструкції 1190 adventure прекрасно себе почуває на треках і швидкісних трасах, а також на заміських дорогах підвищеної складності.
Нова модель Кtm - логічне продовження лінійки гоночних мотоциклів, які з 2001 беруть активну участь в ралі «Париж - Дакар» і не залишають перших позицій призових таблиць. Цей факт свідчить про те, що характеристики конструкції байка з року в рік досягають більшого досконалості, розкриваючи перед водіями дивовижні горизонти технічних можливостей.
Цікавим є те, що, незважаючи на відносну складність моделі мотоцикла 1190 adventure, їм може керувати навіть початківець мотоцикліст. Оснащеність байка електронними системами забезпечення безпеки руху, надійна підвіска, стильний дизайн зробили його улюбленцем в колі молоді і досвідчених любителів такого роду техніки. Обтічні форми корпусу кtm, яскрава оптика зі світлодіодним підсвічуванням підкреслюють те, що модель створена відповідно до новітніх тенденцій в області виробництва якісних мотоциклів.

Легкість керування байком

Говорячи про якості мотоцикла, які визначають легкість управління ним, слід зазначити продуманість конструкції. Водій комфортно почуває себе за кермом завдяки тому, що:
• роздільне сидіння байка, кермо і підніжки можна регулювати по висоті;
• важелі управління діють м'яко;
• за допомогою широкого керма кtm без праці вписується в будь-які повороти і добре тримає трасу;
• коробка передач перемикається плавно, а гідравлічне зчеплення вводиться в дію легким натисканням.
У кtm 1190 adventure встановлена електронна ручка перемикання швидкостей, яка надає байку потрібне по силі прискорення з ідеальною точністю. Рівна тяга дозволяє 1190 adventure впевнено пересуватися на будь-який з його передач і швидко досягати бажаної швидкості.
Кtm економно витрачає запас палива, що ні передбачає частих дозаправок. На мотоциклі встановлений бак ємністю в 23 літра, яких при середній швидкості вистачить на подолання відстані в 460 км. Ця відмінна риса є незаперечною перевагою.
Добре відрегульовані підвіски можуть функціонувати в декількох режимах. Передня підвіска мотоцикла налаштовується за допомогою електронного управління на режими «Вулиця», «Спорт» і «Комфорт», що залежить від обраного водієм стилю водіння і якості дорожнього покриття. Задньою підвіскою моделі можна управляти в чотирьох режимах:
• перший призначений для транспортування одного водія;
• другий - для перевезення багажу;
• третій вступає в силу тоді, коли на борту є пасажир;
• четвертий - при подорожі разом з багажем і пасажиром.
Мотоциклісти, які пропустили кtm 1190 adventure через тест-драйв, залишилися задоволені створеної підвіскою. Завдяки їй і надійною гальмівною системою вони відчували себе за кермом упевнено і комфортно.

Характеристики мотоцикла не вимагають додаткових компліментів:
• високотехнологічний двоциліндровий V-подібний двигун LC8 з системою запалювання з двома свічками на циліндр, інноваційна система управління двигуном Keihin, електронна система уприскування палива і фрикційне зчеплення;
• максимальна потужність 110 кВт / 150 л. с .;
• максимальний крутний момент 125 Нм, токсичність вихлопу Euro 3;
• многорежимная комбінована ABS, многорежимная протибуксувальна система, опциональная многорежимная електронна система демпфірування;
• опциональная система вимірювання тиску в шинах;
• високоякісні деталі підвіски WP Suspension;
• багатофункціональна панель приладів VDO;
• маса близько 212 кг.
Ці та інші основні характеристики 1190 adventure є важливими особливостями транспортного засобу. Інженери доклали максимум зусиль, щоб навіть досвідчені байкери були здивовані новим можливостям і відмінному рівню комфорту.
Місце розташування торгової точки з даним товаром на карті
Схожі пропозиції
3230 euro
KTM Duke 200
...
Дата публікації: 27-04-2021, 23:45
6639 euro
KTM 390 ADVENTURE
 ...
Дата публікації: 15-10-2021, 11:56
Загальна інформація
Дод. характеристики
Виробник: австрія

Колір: помаранчевий

Двигун

Тип: 4-тактний, 8LC

Тип охолодження: рідинне

Об'єм: 1190

Система пуску: електростартер

Максимальна потужність (к.с. ; об/хв): 150кс

Трансмісія: механічна, 6-передач

Вид палива: бензин

Шасі

Передня підвіска: амортизатори перевернутого типу із електронним регулюванням

Задня підвіска: маятник з моноамортизатором із електронним регулюванням

Гальма (перед/зад): дискові/дискові

Розмір коліс (перед/зад): 19/17

Привід: ланцюг , задній

Основні характеристики

Вага: 212

Вантажопідйомність (кг.): 350

Об'єм бака (л.): 23

Розхід палива (л./100км.): 5

Максимальна швидкість (км./год.): 250

Випадкові товари
1800 usd.
CRF-250 (Honda)
2860 usd.
PULSAR 200NS
1020 usd.
Spark SP150r-13